Plymovent Diluter Järjestelmä

Hitsaussavut- ja leikkaushöyryt hallintaan!

Suunnittelemme tiloihin sopivan kokonaisratkaisun sisältäen: järjestelmän suunnittelun, mitoituksen ja toimituksen. Samalla sopimuksella saatte myös asennuksen, huollon ja kunnossapidon.

Nopea asennus, jopa päivässä!

Plymovent Diluter

Plymovent on jälleen kehittänyt uuden hitsaussavujen poistojärjestelmän erityisesti suurille työalueille. Aina ei ole mahdollista poistaa hitsaussavuja kohdeimuvarsilla, varsinkin
jos työstettävät kappaleet ovat suurikokoisia tai hitsaaja joutuu työskentelemään eri pisteissä. Tähän on suunniteltu uusi Diluter järjestelmä.

Diluter on valmis paketti, johon ei tarvitse enää liittää esim. kierresaumakanavia. Diluter on oiva ratkaisu tiloihin joissa on siltanostureita ja työpistenostureita.

Diluter tarjoaa sekä toiminnallisen ratkaisun, että myös taloudellisen hyödyn! Diluter järjestelmä kierrättää hallin ilman suodattimien läpi, näin puhdistaen ilman ja palauttaen puhdistetun ilman takaisin halliin, jolloin säästetään lämmityskustannuksissa.

Helppo ja nopea asennus, jopa päivässä!

Itsenäinen hitsaussavun suodatusjärjestelmä

yksinkertaisesti ja edullisesti

Poista hitsaussavut tehokkaasti

Diluter-Järjestelmä on pieni investointi isolla vaikutuksella työpajan hitsaushöyryjen hallintaan

Plymovent Diluter auttaa kun kupuja tai kohdepoistoimureita ei voi, tai ei ole käytännöllistä käyttää.

Diluter-järjestelmä toimii niin että se nimensä mukaan laimentaa (dilute) työpajan haitallisten hitsauspölyn ja höyryjen pitoisuuksia. Järestelmän suuttimet puhaltavat puhdasta ilmaa, automaattisesti säätäen tehoa ja puhallussuuntaa. Sinä ja työntekijäsi voitte heti todentaa tehon "hitsaussumun" hälvetessä jopa 50 metrin säteellä.

Suunnittelemme oikean järjestelmän laitoksellesi.
Jotta Diluter-järjestelmää voidaan hyödyntää tehokkaasti, järjestelmä täytyy suunnitella tiloja vastaavaksi. Vaikuttavia tekijöitä ovat tilojen koko, käytettävät hitsausmenetelmät, nykyinen ilmanvaihto, valmistusprosessit jne.. 

Suunnittelemme räätälöidyn kokonaisratkaisun sisältäen: järjestelmän suunnittelun, mitoituksen ja toimituksen. Samalla sopimuksella saatte myös asennuksen, huollon ja kunnossapidon.

Vaikuttavuuden osoitamme tarkoilla ilmanlaadun, Ennen ja Jälkeen mittauksilla!


Puhdas sisäilma kannattaa taloudellisesti, tutkimukset osoittavat että kustannuksia voi vähentää:

Sairauspoissaolot

40%

Siivouskustannukset

70%

Huoltokustannukset

30%

Ota Yhteyttä


Puhdas sisäilma on kaikkien etu