Uutuus-PAS 3300

ilmanpuhdistin

Sonesta tuo yhteistyössä Euromaten kanssa Suomen markkinoille huipputehokkaan ilmanpuhdistimen taistelussa koronavirusta vastaan

Ilmanpuhdistimien kysyntä on kasvanut koronapandemian aikana, koska oikealla tavalla järjestetyllä ilmanvaihdolla voidaan ehkäistä tartuntoja. Huonon ilmanvaihdon vuoksi pisaratartuntana leviävä tauti voi puolestaan tarttua ihmisestä toiseen tehokkaammin kuin jopa ilman minkäänlaista ilmanvaihtoa.

Huonosta ilmanvaihdosta ovat esimerkkeinä pöytätuulettimet ja sellaiset ilmastointilaitteet, jotka vain liikuttavat ilmaa. Tällaiset laitteet levittävät virusta kantavia hiukkasia ilmavirran mukana ympäri huoneistoa.

Ilmanpuhdistimella voidaan merkittävästi vähentää huoneilman sisältämiä haitallisia aerosoleja, viruksia ja bakteereja. PAS 3300 -ilmanpuhdistimen käyttökohteita ovat isot, 50-200 neliömetrin tilat.

Ilmanpuhdistimien kysyntä on kasvanut koronapandemian aikana

Oikealla tavalla järjestetyllä ilmanvaihdolla voidaan ehkäistä tartuntoja. Huonon ilmanvaihdon vuoksi pisaratartuntana leviävä tauti voi puolestaan tarttua ihmisestä toiseen tehokkaammin kuin jopa ilman minkäänlaista ilmanvaihtoa. Huonosta ilmanvaihdosta ovat esimerkkeinä pöytätuulettimet ja sellaiset ilmastointilaitteet, jotka vain liikuttavat ilmaa. Tällaiset laitteet levittävät virusta kantavia hiukkasia ilmavirran mukana ympäri huoneistoa.

Hyvä ilmanpuhdistin kuuluu parhaaseen mahdolliseen HEPA-luokkaan

Lue lisää PAS 3300 ilmanpuhdistimesta.

Lue koko lehdistötiedote

Lue koko lehdistötiedote STT-infon sivulta.Saatat pitää myös tästä artikkelista

Ilmanpuhdistimet toimistossa: suojaavatko ne viruksilta?

Ilmanvaihto suojaa tartunnoilta

Ota Yhteyttä


Puhdas sisäilma on kaikkien etu